لیست اختراعات علي محمدزاده
پاگيره قفل درب، در زمينه ي فني مكانيك و در دسته ي لوازم عمومي قرار دارد. اين پاگيره مي تواند فلزي و پلاستيكي باشد و از لحاظ ساخت نيز محدوديتي ندارد و باتوجه به كاربرد آن در درب ها و قرار گرفتن در موقعيت نزديك به زمين شرايط بازكردن درب را با پا فراهم مي نمايد و مشكل انتقال آلودگي ها توسط دستگيره ها را در منزل ، مكانهاي عمومي و سرويسهاي بهداشتي مرتفع مي سازد. اين پاگيره يك مكانيزم تبديل نيروي دوراني (فشار پا) به نيروي خطي (ميله قفل) مي باشد ، به اينصورت كه با فشار پا به پاگيره ، پاگيره حول محور چرخيده و اين نيروي چرخشي توسط 2 بازو به ميله ي كه بصورت افقي حركت مي كند وارد و ميله جابجا شده و تماس بين درب و چهارچوب درب را فراهم مي نمايد . اين مكانيزم از 11 قطعه مجزا تشكيل شده كه بصورت اتصال جوش و اتصال پين به يكديگر متصل شده اند.
دستگاه بهبود دهنده شنيداري كه در زمينه الكترونيك و شنوايي ساخته شده است جهت بهبود شنيدن اصوات براي افراد طبيعي و سالمندان و كودكان مبتلا به افت شنوايي در حد خفيف تا متوسط مي باشد و براي اولين بار در ايران توسط متخصصين اين رشته با همكاري متخصصين الكترونيك ساخته شده است وسيله اي كوچك و قابل حمل و ارزان قيمت مي باشد. شنيدن موهبتي است الهي در جهت حس كردن و درك اصوات و گوش كردن يك مهارت اوليه اساسي در ارتباط و يادگيري انسان و فراگيري و رشد زبان مي باشد گوش كردن در واقع اوليه مهارت زباني است كه كودك در جريان رشد خود فرا مي گيرد و كودكان با گوش دادن وارد عرصه تعاملات اجتماعي مي شوند. افراد سالمند كودكان طبيعي كودكان مبتلا به نقص شنوائي كودكان دچار اختلال يادگيري ADHD و ساير مشكلات مرتبط با شنوايي و تمركز و يادگيري و حتي بزرگسالان و افراد طبيعي و به خوص افراد سالمند در شرايط مختلف گاهي نياز به بهبود شنوايي شان جهت دقت و تمركز دارند كه اين تقويت مي تواند در كلاسهاي درس سالنهاي كنفرانس هنگام تماشاي تلويزيون گوش كردن به موسيقي در جمع دوستان سينما و تئاتر كنسرت ها در محيط كار و هر محيطي صورت گيرد. از مزاياي اين دستگاه كمك به بهتر شنيدن اصوات گفتاري به خصوص در سالمندان و كودكان مي باشد كه با توجه به نبود موارد مشابهي در ايران و عدم امكانات موجود و گراني وسايل و موانع موجود در اين راه و همچنين نيازها و مشكلات موجود در زمينه شنوايي بر آن شديم تا وسيله اي مناسب جهت كمك به اين گروه از افراد بسازميم. اين سيستم بهبود دهنده شنوايي كاري تقريبا شبيه به يك دوربين صحرايي ولي با حس شنوايي را انجام مي دهد اين وسيله كوچك سبك و كم حجم صداهاي گرفته شده از محيط را از طريق ميكروفن حساس جاسازي شده اي كه در آن قرار دارد را با كيفيت بالا و قابل تنظيم تقويت نموده به طوري كه فرد مي تواند صداهايي را كه قادر به شنيدن آن ها نيست را به راحتي بشنود.
پليمر نگهدارنده سرما مي توانند سرما را براي مدت طولاني در خود نگه دارند. از اين پليمرهاي در پزشكي و همچمنين در انتقال مواد زيستي، اعضاي پيوندي، خون و .. استفاده مي شود. در حال حاضر از مخلوط يخ و نمك براي انتقال و يا نگهداري اعضاء پيوندي استفاده مي شود كه به ساختار بافت آسيب مي رساند در صورتي كه پليمر سرمازاي ساخته شده سخت بوده و از ديگر مزايا آن سازگاري با محيط زيست و قابليت استفاده مجدد آن براي چندين باره است. در اين پروژه روش ساخت اين نوع پليمر نگهدارنده سرما كه اصطلاحا پليمر سرمازاي سخت ناميده مي شود، ارائه مي گردد. براي ساخت ژل مزبور، از كپلي وينيل الكل به عنون پليمر تشكيل دهنده ژل استافده شده است. براي بررسي ميزان ماندگاري سرما در ژل ساخته شده، تغييرات دماي اين ژل با زمان اندازه گيري شد. آزمايش هاي انجام شده نشان مي دهد كه ميزان ماندگاري سرما در اين پليمر سخت خيلي بيشتر از ژلهاي سخت داخلي و خارجي موجود در بازار است. به عبارت دقيق تر زمان موثر متوسط در يك ژل (پي.سي.اچ) حدود 15:15 است. در حالي كه اين زمان براي يك ژل سخت موجود در بازار تقريبا 3 ساعت است. هم چنين در اين مقاله، اثر تغيير چگالي در ميزان ماندگاري سرم مورد بررسي قرار مي گيرد كه اين پارامتر مي تواند زمان موثر ژل را افزايش دهد.
در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.
در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.
در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح توصيف پرونده رجوع شود
موارد یافت شده: 10